hostgator coupon
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Welkom op de site van Tandartspraktijk Aan de Meeden in Winsum Gn.

Tandartspraktijk Aan de Meeden en Tandartspraktijk Winsum. Dat klopt! Wij gaan in de loop van 2017 verhuizen naar een nieuwe praktijkruimte die nu gebouwd wordt.
 
Maar voor dit moment bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk Aan de Meeden!

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige zorg en mondhygiëne. Bij ons kunt u terecht voor complete gebitsbehandelingen, behandelen van gaatjes, geven van verdoving, maken van röntgenfoto’s, uitvoeren wortelkanaalbehandelingen, plaatsen van kronen en bruggen, cosmetische behandelingen, behandelen van kaakgewrichtsklachten, verrichten van kleine kaakchirurgische ingrepen (bijvoorbeeld verstandkiezen verwijderen) enz.

Aangezien wij onze wachtlijsten zo kort mogelijk proberen te houden kunt u snel bij ons terecht voor een eerste consult. Patiënten met pijnklachten kunnen wij dezelfde dag passende zorg bieden.

Ons team maakt gebruik van de nieuwste technieken en beschikt over moderne behandelkamers, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De praktijk beschikt dan ook over uitermate vakkundige en patiëntvriendelijke medewerkers, die u begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot en met de nazorg.

Wij hopen dat u op deze website alle informatie vindt die u zoekt. Ook is het mogelijk om een kennismakingsconsult af te spreken.


 

Uw tandarts staat geregistreerd in het KRT
Uw tandarts staat geregistreerd in het BIG-register
Uw tandarts staat geregistreerd bij de KNMT
     
 
     
     
     
 

wijziging

 

 overzicht

Copyright ©2013-2017 Tandartspraktijk Winsum. Alle rechten voorbehouden. Door , website ontwikkeling door liefhebbers!