hostgator coupon

Welkom op de site van Tandartspraktijk Aan de Meeden in Winsum Gn.

Tandartspraktijk Aan de Meeden en Tandartspraktijk Winsum. Dat klopt! Wij gaan in de loop van 2017 verhuizen naar een nieuwe praktijkruimte die nu gebouwd wordt.
 
Maar voor dit moment bent u van harte welkom bij Tandartspraktijk Aan de Meeden!

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige zorg en mondhygiëne. Bij ons kunt u terecht voor complete gebitsbehandelingen, behandelen van gaatjes, geven van verdoving, maken van röntgenfoto’s, uitvoeren wortelkanaalbehandelingen, plaatsen van kronen en bruggen, cosmetische behandelingen, behandelen van kaakgewrichtsklachten, verrichten van kleine kaakchirurgische ingrepen (bijvoorbeeld verstandkiezen verwijderen) enz.

Aangezien wij onze wachtlijsten zo kort mogelijk proberen te houden kunt u snel bij ons terecht voor een eerste consult. Patiënten met pijnklachten kunnen wij dezelfde dag passende zorg bieden.

Ons team maakt gebruik van de nieuwste technieken en beschikt over moderne behandelkamers, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De praktijk beschikt dan ook over uitermate vakkundige en patiëntvriendelijke medewerkers, die u begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot en met de nazorg.

Wij hopen dat u op deze website alle informatie vindt die u zoekt. Ook is het mogelijk om een kennismakingsconsult af te spreken.


16 jaar 
In onze praktijk worden uw rekeningen verzorgd door Infomedics, waar de bescherming van uw privacygevoelige gegevens centraal staat.
Omdat kinderen vanaf 16 jaar zelfstandig een behandelovereenkomst kunnen aangaan, krijgen ze voortaan een eigen rekening. Zij hebben namelijk ook zelf recht op informatie over de behandeling en deze informatie valt onder het medisch beroepsgeheim van de tandarts. Dat medisch beroepsgeheim geldt ook tegenover de ouders of verzorgers.
De kosten voor een tandheelkundige behandeling van een patiënt van 16 jaar en ouder mogen daarom niet terechtkomen op een zogenoemde verzamelrekening, waar ook gegevens van de ouders of andere patiënten op staan. De patiënt krijgt een eigen rekening die persoonlijk aan hem gericht is.
Deze verplichting komt voort uit de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst (artikel 7:447). Deze handelwijze voldoet aan de actuele privacywetgeving die wordt gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).
16 jaar 2
Uw tandarts staat geregistreerd in het KRT
Uw tandarts staat geregistreerd in het BIG-register
Uw tandarts staat geregistreerd bij de KNMT
     
 
     
     
     
 

wijziging

nieuwbouw bord

Copyright ©2013-2017 Tandartspraktijk Winsum. Alle rechten voorbehouden. Door , website ontwikkeling door liefhebbers!