Wij zullen altijd professioneel blijven in ons vak, maar streven ook naar een goede band met onze patiënten. Uw vertrouwen in ons is dan ook iets wat wij zeer waarderen.

mw. Drs. Jwan Al Hadad-Al Saleem,
tandarts
Daoud Al Hadad,
praktijkmanager
   
   

79915639702  

   
 
   
mw. Drs. Liesbeth Cazemier,
tandarts
mw. Drs. Ayse Cavus-Cicek,
tandarts
   
   

39912289702   

   
   

89912891202   

   
   
mw. Drs. Chera Amin-Mazuri,
tandarts
mw. Günay Koelijev,
mondhygiëniste
   
   

19912227802    

   
 
   
mw. Jessica Kloosterhof-Spijk,
teamleider-tandartsassistent
mw. Judith Dob,
preventieassistent
   
   
klein Lisanne Stiekema klein  
mw. Lisanne Stiekema
tandartsassistent in opleiding
 
   
   
 
Het team van Tandartspraktijk Aan de Meeden bestaat uit 10 personen.
Er zijn 4 tandartsen, 1 praktijkmanager, 1 mondhygiëniste, 1 preventieassistent en 2 tandartsassistenten werkzaam in de praktijk.
 
De tandheelkundige zorg wordt uitgevoerd door verschillende zorgverleners. Een groot deel van de tandartsen werkt samen met andere tandartsen en vaak gebeurt dit binnen één praktijklocatie. Daarnaast is de aanwezigheid van een tandartsassistente in de praktijk gebruikelijk.
De taakverdeling binnen de tandartspraktijk kan worden ingedeeld in drie categorieën:
 

1. Uitvoerders van het primaire proces

Het primaire proces omvat de tandheelkundige zorgverlening aan u als patiënt. Deze bestaat uit tandheelkundige behandelingen enerzijds en preventie en mondhygiëne anderzijds. Zorgverleners in het primaire proces zijn:

  • Tandarts

De tandarts ziet de patiënt vaak als eerste. Hij/zij onderzoekt, stelt diagnoses, formuleert behandelplannen en behandelt gebitten. De tandarts zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast behandelt de tandarts ziekten en afwijkingen. De patiënt houdt zo een goede mondgezondheid en behoudt de functies in het mond- en kauwstelsel zo lang mogelijk. Ook geeft de tandarts patiënten advies en uitleg over mondverzorging.

2. Ondersteuners van het primaire proces

De ondersteuners van het primaire proces hebben als taak het ondersteunen voor, tijdens en na de behandeling van u als patiënt. De beroepen die hier onder vallen zijn:

  • Mondhygiënist

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Een groot aantal mondhygiënisten zijn in dienst van een tandarts. Patiënten kunnen zich rechtstreeks bij de mondhygiënst melden als ze hulp nodig hebben bij het voorkomen van tandbederf (cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen. De mondhygiënist kan dan bijvoorbeeld advies geven over te nemen mondhygiënemaatregelen.

  • Preventieassistent

Een preventieassistent is over het algemeen een tandartsassistent die is opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne. Daarnaast biedt zij ondersteuning aan de tandarts op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiëntenbehandeling.

  • Tandartsassistent

De tandartsassistent is hét gezicht van menig tandartspraktijk. Zij assisteert tijdens de behandeling, ontvangt patiënten, plant afspraken in en assisteert bij de administratie in de praktijk. Zij houdt zich dus ook bezig met organisatorische zaken, maar mag onder toezicht van de tandarts ook een aantal handelingen uitvoeren.

3. Ondersteunende en managementfuncties

Er zijn ook medewerkers binnen de tandartspraktijk die geen tandheelkundige zorg verlenen. Zij richten zich op organisatorische taken.

  • Praktijkmanager

In de tandartspraktijk loopt een praktijkmanager rond. Als patiënt zult u niet met deze persoon te maken krijgen. De manager werkt namelijk achter de schermen en stuurt de praktijk aan namens de tandarts.

Uw tandarts staat geregistreerd in het KRT
Uw tandarts staat geregistreerd in het BIG-register
Uw tandarts staat geregistreerd bij de KNMT
     
 
     
     
     
 
Copyright ©2013-2017 Tandartspraktijk Winsum. Alle rechten voorbehouden. Door , website ontwikkeling door liefhebbers!