De praktijk

In onze tandartsenpraktijk staat uw mondgezondheid centraal. U wordt geholpen door zeer deskundige en ervaren medewerkers.

Al onze behandelkamers zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en we werken volgens de nieuwste behandelmethodes. Dit alles zorgt voor een optimale en zo prettig mogelijke behandeling.

Persoonlijke benadering

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering van jong en oud in een ontspannen sfeer.

We luisteren naar wat uw wensen zijn. We geven een duidelijke uitleg over alle behandelmogelijkheden en hun kostprijs, zodat we samen het gewenste resultaat bereiken.

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige zorg, orthodontie, implantologie en mondhygiëne.

Aangezien wij onze wachtlijsten zo kort mogelijk proberen te houden kunt u snel bij ons terecht voor een eerste consult. Patiënten met pijnklachten kunnen wij dezelfde dag passende zorg bieden.

De praktijk heeft 6 behandelkamer en beschikt over uitermate vakkundige en patiëntvriendelijke medewerkers, die u begeleiden vanaf de eerste kennismaking tot en met de nazorg.

Tandartspraktijk_Winsum-33-4

Kennis en kwaliteit

Wij staan voor kennis en kwaliteit. Uiteraard zijn al onze tandartsen BIG geregistreerd en staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister.

Stages bij Tandartspraktijk Winsum

Tandartspraktijk Winsum is aangesloten bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en is dus een erkend leerbedrijf. Ben je opzoek naar een stage? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
sbb-beeldmerk
{