Orthodontie

Wil je een mooi en recht gebit hebben? En een zo prettig mogelijke beugelervaring?

Bij een beugel staat je mondgezondheid en je lach voorop. Een mooi en recht gebit is functioneel; kauwen, bijten, tandenpoetsen, praten en lachen gaat beter. Ook maken rechte tanden en kiezen een goede mondhygiëne eenvoudiger, wat weer allerlei tandheelkundige klachten, zoals tandvleesontsteking en gaatjes, kan voorkomen.

Ervaren en enthousiast team

Bij Tandartspraktijk Winsum staat een ervaren en enthousiaste orthodontie team voor u klaar. Wij leveren orthodontische zorg op maat in een ontspannen en persoonlijke sfeer.
Dit doen wij met veel plezier en aandacht sinds 1 januari 2018.

Tegenwoordig is het heel normaal om een beugel te krijgen, Niet alleen voor kinderen is een beugel iets wat er meer bij hoort, ook voor volwassenen wordt een beugel steeds populairder. Met behulp van de nieuwste technieken is het voor ons mogelijk om de meest uiteenlopende afwijkingen van de tanden en kaken te behandelen.

In onze praktijk werkt een ervaren orthodontieteam, Deze bestaat uit Tandarts voor orthodontie en meerdere orthodontie assistentes. De Tandarts voor orthodontie heeft een speciale 2 jarige opleiding gevolgd na de studie voor tandarts, zodat hij orthodontische behandelingen kan uitvoeren.

Wij hebben afgelopen jaren groot aantal patiënten orthodontisch afbehandeld met zeer mooie resultaten. Onze afbehandeld patiënten zijn tevreden en trots op hun gebit!

Jwan

Orthodontische problemen

De orthodontische problemen kunnen variëren van enkele scheve tanden tot zeer uitgebreide en ernstige kaak- en gelaatsafwijkingen.

De tandarts voor orthodontie onderzoekt de scheefstand van de tanden en kiezen. Voordat de orthodontische behandeling begonnen kan worden moet onderzocht worden wat het probleem is en wat daaraan kan gedaan worden. Pas als er voldoende gegevens beschikbaar zijn, kan een diagnose gesteld worden. De gegevens kunnen bestaan uit gipsmodellen van het gebit, camera foto’s of dia’s, En röntgen foto’s van het hoofd, kaken en tanden.                                                                        Voor de gipsmodellen hoeft bij ons niet meer te gaan happen. Met een speciale camera (digitale mondscanner) maken wij een perfecte 3D-afdruk van uw gebit. Prettig en gemakkelijk! En geen volle mond met afdrukmateriaal meer!

Contact opnemen
Tandartspraktijk_Winsum-orthodontie-2

Nieuwe techniek

Voor de gipsmodellen hoeft bij ons niet meer te gaan happen. Met een speciale camera (digitale mondscanner) maken wij een perfecte 3D-afdruk van uw gebit. Prettig en gemakkelijk! En geen volle mond met afdrukmateriaal meer!

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten beugels: Vaste beugel (slotjesbeugel), Uitneembare beugel (losse beugel), Onzichtbare beugel (Alingers). Neem contact op en maak een afspraak om er achter te komen wat een beugel voor jou kan doen.

Tandartspraktijk_Winsum-ortodontie-2

Soorten beugels

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten beugels: Vaste beugel (slotjesbeugel), Uitneembare beugel (losse beugel), Onzichtbare beugel ( Clear Correct ®).

Voordelen Orthodontie in Winsum:

  • Dichtbij en geen reisafstand naar de stad
  • Onze praktijk heeft geen wachtlijst
  • Behandeling door ervaren orthodontie team
  • Samenwerking met alle zorgverzekeraars
  • Nooit meer happen dankzij de digitale mondscanner
  • Onzichtbare beugel/Clear Correct ® Provider
Meer over de onzichtbare beugel
beugel
{

Nieuwe patiënten

Wij nemen graag nieuwe patiënten aan. Je kunt je bij ons inschrijven via het inschrijfformulier.

Inschrijven